vineri, 29 aprilie 2011

Şocant şi-n exclusivitate: Ţăran surprins în timpul pregătirilor de grătărit în propria colniţă!


Am reuşit să-l întrebăm în grabă dacă e la curent cu ultimele noutăţi din muzică şi ce anume găteşte aşe de zor.

- Măi, ce să vă zic io cu muzica asta, încă aştept să scoată băieţii ceia de la Cassa Loco piesa ceia cu "Rupi, Rupi, Rupe-te Raveică! Ţâpă-te pă linoleu" . D'apoi până apare piesa asta, am noroc că tăt dă ăştia pe la radio varianta pă engleză. Fata ceia sclipitoare,Jeilou, cu cânele aceala, Pitbul, o cântă. Aşe faină îi dă numa. Vă şi traduc un vers:
" Hai pă podeauă! chiară dacă eşti un animal, ţâpă-ţi un strop dă transpiraţie pă podeauă, pă podeauă, la...la,la,la,la"

Noa, să revenim la mâncare amu. Ia, fac aci nişte hămbărgăi. Vă zâc reţeta repede, că tră să continui aci cu grătăritu.
Am tocat oleacă carne de porc şi oleacă carne de viţăl. Am tocat mărunt 10 cepe verzi, 5 fire de usturoi verde, şi o mână de pătrunjel. Am condimentat tăt maglavaiţu ista cu cimbru, piper şi hribe uscate măcinate. Am pus sare după gust, oleacă oloi şi am amestecat bine. Am turtit hămbărgăii şi amu mă pregătesc şi-i ţâp pă grătar. Ţân neaparat să vă spui dăspră carne, că trăbă să fie numa din animale crescute libere, bucurându-se de soare şi de hrană naturală, nu din aceie în care zâmbeşte porcu pe ambalaj şi el îi crescut în depozite inchise cu tăt felu de concentrate!

Hai să aveţi o zi faină!
La,la,la,la,la, în sara asta ne ţâpăm pă podeauă, pă podeauă, la,la,la,la,la...

3 comentarii:

Moni spunea...

Ce faina verde ii Dumbravita :D

Dan Suciu spunea...

fain ii. incepe si codru a inverzi. da io is in "stand by" si nu pot haladui p'acol momentan. sti tu de ce :)

asa ca stau pe net si ma rad de Jlo si noul ei hit "On the floor" :))

carmen bogdan spunea...

Is tare multe locuri faine pe la noi prin tara....sa dea Domnul sa avem oczia sa vedem si noi ct mai multe si s le imptsim si altora macar prin poze....
Faina poza....