vineri, 17 februarie 2012

De-ar veni luna lui Mai să văd verdeaţă pe plai


5 comentarii:

Anonim spunea...

Hristos a inviat, Dan! Toate cele bune tie si familiei cu ocazia sfintelor sarbatori. Si speram sa mai vedem citeva poze din Dumbravita cea minunata!
AB

Dan Suciu spunea...

Adevarat a inviat!
Sarbatori in tihna!

Dupa sarbatori ma apuc de reconditionat casa cu cativa localnici...lut, paie, var, lemn, tigla veche...vedem ce a iesi. o sa pun poze :)

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

carmen bogdan spunea...

Superba poza nu ma mai satur sa o privesc...

Visu43 spunea...

Felicitari pentru acest proiect!Urmaresc cu interes postarile tale.